Ποιοί είμαστε

Το studiesinromania.gr προσφέρει ευκαιρίες για σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής,Φαρμακευτικής και Κτηνιατρικής στο εξωτερικό.

Προσφέρουμε μια διαφορετική προσέγγιση για την επίτευξη του ονείρου των νέων να εξασκήσουν την ιατρική, οδοντιατρική, φαρμακευτική και κτηνιατρική στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Γιατί σπουδές στο εξωτερικό με το studiesinromania.gr

Στο studiesinromania.gr πιστεύουμε στην προσιτή πραγματοποίηση σπουδών ιατρικής στο εξωτερικό για ΟΛΟΥΣ τους σπουδαστές που φιλοδοξούν να γίνουν γιατροί.

Κάνουμε όμως όλη την απαραίτητη έρευνα προκειμένου να διασφαλιστούν ολοκληρωμένες Ιατρικές σπουδές υψηλής ποιότητας.

Το studiesinromania.gr εστιάζει στην ακαδημαϊκή κορυφή και επιλέγει μόνο κύρους, αναγνωρισμένα διεθνή πανεπιστήμια με ένα σοβαρό background στις ιατρικές σπουδές.

Το τμήμα μας των δημοσίων σχέσεων, θεσπίζει σχέσεις με προσεκτικά επιλεγμένα αναγνωρισμένα πανεπιστήμια, που διασφαλίζουν ανοιχτές πόρτες για τους σωστούς υποψηφίους.

Το studiesinromania.gr εφαρμόζει στο εξωτερικό βοήθεια προσαρμοσμένης υποστήριξης ιατρικών σπουδών, προσφέροντας υπηρεσίες και δυνατότητες οι οποίες ελαχιστοποιούν τα έξοδα και το άγχος σπουδαστών και γονιών.

Προωθούμε το Ακαδημαϊκό επίπεδο και προσφέρουμε πρόσβαση σε διεθνώς αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια Ιατρικής, οδοντιατρικής, φαρμακευτικής και κτηνιατρικής στο εξωτερικό, που εξυπηρετούν τα υψηλά κίνητρα των υποψήφιων φοιτητών που θέλουν να εκπληρώσουν το όνειρο για Ιατρικές σπουδές στο εξωτερικό.

Τι προσφέρουμε:

Αποστολή του studiesinromania.gr αποτελούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που χρειάζεται να διεκπεραιωθούν για την ασφαλή είσοδο του υποψηφίου στη σχολή του ενδιαφέροντός του. Προσφέρουμε, λοιπόν :

  • Την πλήρη ενημέρωση των υποψηφίων και των γονέων τους για τις δυνατότητες φοίτησης στα ξένα Πανεπιστήμια καθώς και την παροχή συμβουλών που θα βοηθήσει στην τελική επιλογή του σπουδαστή.
  • Την συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων στα Πανεπιστήμια καθώς και τη συγκέντρωση και μετάφραση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών στην Αγγλική γλώσσα ή τη γλώσσα της χώρας του Πανεπιστημίου.
  • Παραδίδουμε ιδιαίτερα μαθήματα Ρουμανικής γλώσσας τόσο στους υποψήφιους φοιτητές των ρουμανόφωνων τμημάτων που θέλουν να περάσουν με επιτυχία το τεστ γλωσσικής επάρκειας, όσο και στους υποψήφιους των αγγλόφωνων τμημάτων ούτως ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε θέματα καθημερινότητας εντός και εκτός πανεπιστημίου.
  • Αναλαμβάνουμε την εγγραφή των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο της επιλογής τους, την βοήθεια στην εξεύρεση στέγης (Φοιτητική εστία ή κατοικία), την εγκατάσταση και τον εγκλιματισμό τους στο νέο περιβάλλον καθώς και την διεκπεραίωση διαφόρων διαδικαστικών θεμάτων.
  • Κατά την διάρκεια των σπουδών και μέχρι την αποφοίτηση τους παρακολουθούμε την Ακαδημαϊκή πορεία των σπουδαστών και παρέχουμε οποιαδήποτε ακαδημαϊκή υποστήριξη χρειαστεί.